PSV O19 - Ajax O19

 1. zaterdag 1 oktober 00:00

  De Uitslag


 2. En dan komt na twee goede wedstrijden van ons in een week tijd Ajax op bezoek. De koploper op dit moment. We gaan ze aanpakken zoals we de laatste twee wedstrijden de tegenstander aangepakt hebben. Maar dan. Dan speelt Ajax zoals wij willen spelen. We worden aan alle kanten overlopen. Ze zijn fel, hebben tweede ballen, winnen duels, schuwen fysiek niet kortom we komen totaal niet in ons spel. Met de rust is de stand 0-1 maar dit had zomaar hoger kunnen uitvallen. Poehpoeh eindelijk rust en opnieuw beginnen zoals afgesproken in de kleedkamer. Na twee minuten in de tweede helft daar is dan de 0 – 2. Weer niet bij de les. In plaats van aanhaken en er nog een wedstrijd van maken krijgen we de deksel op onze neus. We lopen achter de feiten aan en achter Ajax ook.
  Een kwartier voor tijd is ook de 0 – 3 nog een feit. Een zware tegenvaller. We zijn weer bij af. De komende weken zullen we toch echt wel punten moeten gaan pakken om in ieder geval bij de eerste acht in de rangschikking te belanden en zo het zicht op een eventueel kampioenschap te behouden. Eerst een week met interlandverplichtingen en dan weer de focus op de komende reeks wedstrijden. Mannen zet hem op en zie dit als een incident. Dat hoop ik in ieder geval. In Utrecht en Rostov hebben we laten hoe het ook anders kan.
  We gaan ervoor.
  Mannen voor degene die interlands hebben veel succes en kom gezond terug.
  De rest op naar de oefenpot tegen AZ komende zaterdag.
  Ooh ja en niet vergeten: Ook het donkerste uur duurt maar 60 minuten.
  Houdoeee.

  vd Meulenhof, Hattu(68e Lonwijk), Teze, Obispo, Carolina, Rigo, Kun ( 46e Sadilek), Fernandes, Scamacca, Verreth, Daneels ( 46e Piroe).