Routebeschrijving

Adres
PSV Campus De Herdgang
Oirschotsedijk 12a
5651 GC Eindhoven

Let op! De Oirschotsedijk is een autovrije zone geworden. Op het sportcomplex te kunnen bereiken pakt u niet afslag Oirschotsedijk, maar één afslag verder, de Achtseweg Zuid! U rijdt langs het spoor totdat u aan de rechtste kant het sportpark ziet. 

Vanuit Venlo - Maastricht (A67/A2) en Turnhout - Antwerpen (A67/A2):
Volg de N2 richting Eindhoven. Neem afslag 29 (Eindhoven Airport). Aan het einde van de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U komt nu op de Anthony Fokkerweg. Ga de tweede weg rechts (derde verkeerslichten). Dit is de Achtseweg Zuid. Volg deze weg langs het spoor totdat u aan de rechtzijde PSV Campus De Herdgang ziet. 

Vanuit Amsterdam - 's-Hertogenbosch (A2) en Rotterdam - Tilburg (A58):
Volg de N2 richting Eindhoven. Neem afslag 29 (Eindhoven Airport). Aan het einde van de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf. U komt nu op de Anthony Fokkerweg. Ga de tweede weg rechts (derde verkeerslichten). Dit is de Achtseweg Zuid. Volg deze weg langs het spoor totdat u aan de rechterzijde PSV Campus De Herdgang ziet. 

Met het openbaar vervoer
Ga naar de website www.9292.nl voor de meest actuele reisinformatie naar PSV Campus De Herdgang.

Halte De Herdgang / Buslijn 10
Met ingang van 11 december 2016 ligt De Herdgang op de route van buslijn 10 van de nieuwe vervoersorganisatie Bravo. De route gaat van Eindhoven Station naar Eindhoven Airport vice versa. Klik voor de dienstregeleling.