Oudercommissie

Sinds het seizoen 2015-2016 is er binnen de PSV Jeugdopleiding een Oudercommissie opgericht en samengesteld met ouders die alle jeugdteams vertegenwoordigen. De Oudercommissie vormt een klankbord voor de PSV-organisatie en tegelijkertijd een stem namens de ouders. De Oudercommissie bestaat uit zes ouders die allen een team vertegenwoordigen uit de lichting O13 tot en met O19.

De Oudercommissie is het eerste aanspreekpunt voor alle ouders wiens zoon in de jeugd van PSV voetbalt. De commissie heeft als belangrijkste doel om de belangen van de spelers in de jeugdopleiding te behartigen en om de communicatie tussen ouders en club prettig en vlot laten verlopen. Het Jeugdmagazine, dat vier keer per seizoen verschijnt, is één van de eerste initiatieven die in werking zijn gesteld sinds de oprichting. De commissie komt vier keer per jaar samen om actuele onderwerpen in de opleiding te bespreken.

Wil jij graag in contact komen met de Oudercommissie? De Oudercommissie is bereikbaar via het e-mailadres: oudercommissie@psv.nl.