XXL Nutrition Official Supplier sportvoeding PSV

Artikel
XXL Nutrition Official Supplier sportvoeding PSV

PSV verwelkomt per 1 januari 2022 XXL Nutrition bij de club. XXL Nutrition heeft zich tot juli 2024 als Official Supplier aan PSV verbonden en gaat alle prestatieteams van hun hoogwaardige sportvoeding voorzien.

Achtertuin
XXL Nutrition is Nederlands grootste supplementenmerk en gevestigd in Deurne. Het bedrijf uit de regio heeft evenals PSV kwaliteit en innovatie als kernwaarden en ontwikkelt samen met Wart van Zoest, Clubarts bij PSV en eigen voedingsdeskundigen supplementen die speciaal gericht zijn op de behoefte van PSV. “Binnen de voetbalwereld is voeding en supplementen een steeds belangrijker thema”, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen. “Dit is de reden dat PSV sinds medio 2018 intensief samenwerkt met bedrijven die de club hierin kunnen adviseren. We zijn blij dat te kunnen doen met een professioneel bedrijf uit de achtertuin van PSV.”

Oorsprong uit krachtsport
XXL Nutrition staat al jaren bekend om het grote aanbod supplementen. Waarbij kwaliteit en innovatie voor ons de hoogste prioriteit hebben.  Zo worden alleen de beste grondstoffen gebruikt voor onze producten.  XXL Nutrition is een begrip geworden onder sporters. Het merk is ontstaan vanuit de krachtsport maar tegenwoordig voorziet het alle denkbare sporters van supplementen. “Mede met onze lijn XONE by XXL Nutrition gaan we nu ook steeds meer professionele sporters voorzien”, zegt René van der Zel, eigenaar van XXL Nutrition. “Dankzij de samenwerking met PSV willen we de kennis over supplementen ook in duur- en technieksporten verspreiden.”