Succesverhaal: Hurkmans Groep en Smeets Autogroep

Artikel
Succesverhaal: Hurkmans Groep en Smeets Autogroep

Met een lidmaatschap van PSV Business profiteert u van vele voordelen voor uw bedrijf. Daarnaast geniet u van het aanbod van mooie wedstrijden en van diverse netwerkmogelijkheden. Hans van de Ven, algemeen directeur van Hurkmans Groep en Mike van Haaren, accountmanager bij Mercedes-Benz dealer Smeets Autogroep kennen elkaar nu tien jaar en sinds een aantal jaar bezoeken ze samen wedstrijden. “Wij hebben echt een klik.”

Voorstelrondje
Hans van de Ven trapt af met het voorstellen van zijn bedrijf. “Wij zijn een echt familiebedrijf dat bestaat uit een aantal werkmaatschappijen. Eén daarvan is het aannemersbedrijf Hurkmans, voor veel mensen in de regio Eindhoven een bekend straatbeeld intussen. Daarnaast doet Hurkmans de aanleg van kabel- en leidingnetwerken voor onder meer Enexis, Brabant Water en WML. Dan hebben we nog de maatschappij Ockhuizen, die is gespecialiseerd in grondboringen en bronbemalingen. De derde werkgroep is Mart Geers Limburg, een grote industriële dienstverlener. In totaal werken er zo’n 300 mensen bij Hurkmans Groep. Volgend jaar bestaan we zestig jaar.”

Van Haaren: “Ik ben werkzaam bij Mercedes-Benz dealer Smeets Autogroep, een familiebedrijf dat volgend jaar haar 90-jarig bestaan viert. In de regio Eindhoven zijn wij verantwoordelijk voor de lichte bedrijfswagens -de busjes- en de zware bedrijfswagens -de vrachtwagens-. We bieden alles onder één dak aan vanaf onze vestiging op Industrieterrein Kapelbeemd in Eindhoven. Naast de vestiging in Eindhoven, zijn we ook met 5 vestigingen in Limburg te vinden, waar we zowel de personen- als bedrijfswagens van Mercedes-Benz aanbieden.”

Samenwerking
De businessleden kennen elkaar al lang. De eerste ontmoeting dateert van vóór hun lidmaatschap bij PSV Business. “Hurkmans is al lang een heel grote en goede klant van ons”, begint Van Haaren. “We nodigen medewerkers van ze graag uit voor evenementen, zoals een wedstrijd van PSV. Zelf heb ik goed contact met hoofduitvoerder Bart Hurkmans. Op den duur hebben we echt een klik gekregen. Sommige mensen komen via ons bij Hurkmans en andersom ook: een wisselwerking. Van de Ven: “We hebben zeker een klik. Samen komen we er zakelijk ook altijd uit. Daarvoor hoeven we elkaar het vuur niet aan de schenen te leggen. Het gaat altijd op een informele en prettige manier, dat past ook goed bij de sfeer van PSV Business.”

Waarom PSV Business?
Op de vraag of de mannen tevreden zijn met de faciliteiten van PSV Business, is het antwoord eensgezind. Van de Ven: “PSV Business past erg goed bij ons bedrijf. Met name omdat PSV de juiste uitstraling heeft als het gaat om kwaliteit en sportiviteit. Wij voelen ons daar erg in thuis. Het is bovendien erg prettig en plezierig om met relaties een bezoek aan PSV Business te brengen. Een voetbalwedstrijd is laagdrempelig om iemand mee naar toe te nemen. PSV is niet alleen laagdrempelig, maar ook nog eens interessant om erbij te zijn. Ik woon sinds 1990 in Eindhoven en voel me inmiddels ook echt Eindhovenaar. Ik ben trots op de stad en op de club PSV.”

Ook voor Van Haaren voelt het Philips Stadion als thuis. Het PSV-DNA zat er al vroeg in. “Ik kom zelf ook uit de buurt, uit Best om precies te zijn. Ook ik ben erg trots op PSV, dus ik sluit me volledig aan bij Hans. Sinds 2013 hebben wij plekken in de Business Club. Het bevalt erg goed. Wedstrijden zijn een perfecte gelegenheid om een betere band met relaties op te bouwen en de events zorgen ook nog eens voor een vergroting van ons netwerk.  Vroeger heb ik een tijdje op de derde verdieping gezeten, maar dat kan niet tippen aan de gezelligheid in de Business Club.”

Aanrader
Van de Ven sluit af: “Ik zou PSV Business absoluut aanbevelen bij andere ondernemers. Het kan voor je bedrijf erg relevant zijn om erbij te zijn en om mee te doen. Je krijgt er altijd iets voor terug.”