PSV O19 op weg naar bekerfinale

Artikel
PSV O19 op weg naar bekerfinale

PSV O19 maakt in de competitie nauwelijks meer kans op het kampioenschap en richt zich daarom op de bekerfinale die er aankomt. In aanloop daarna won de ploeg van Geert Brusselers dit weekend met 2-0 op bezoek bij Sparta Rotterdam O19. Cody Gakpo en Joël Piroe zorgden voor de doelpunten.

Winst voor O16
PSV O16 kan in principe nog derde worden in de competitie en won dit weekend met 2-0 van ADO Den Haag O16. Daarmee staat het nu op gelijke hoogte met nummer drie AZ, al heeft PSV O16 een wedstrijd meer gespeeld.

PSV O15 verhoogd druk op Ajax
Ook PSV O15 won dit weekend. Door twee doelpunten van Jason Pigmans versloeg PSV O15 tegenstander AZ O15. Daarmee zet PSV O15 koploper Ajax O15 onder druk, want hoewel de Amsterdammers een wedstrijd minder gespeeld hebben, is het aantal punten nu gelijk.

Eerder deze week haalde PSV O15 nog uit tegen Sparta O15. Door vier doelpunten van Jayden Braaf en één van Jason Pigmans, Nigel Lonwijk en Kees van Lindert ging PSV weg uit Rotterdam met een 7-0 overwinning.

PSV O14 wint ook
PSV O14 maakte ook geen fout zaterdag. Thuis tegen NAC O14 werd het 2-1. Gioele Nicolaas en Jesper Uneken maakten de doelpunten. PSV O14 staat nu vijfde in de competitie, maar kan de komende weken nog een plaatsje stijgen.  

Drukke week PSV O13
Het kampioensteam PSV O13 werd zondag gehuldigd in het Philips Stadion. Een dag eerder speelde het team van Tim Wolf met 1-1 gelijk tegen Sparta O13. Sven Simons scoorde de enige PSV-treffer. Eerder die week, op dinsdag, speelde PSV O13 de halve finale van de beker tegen datzelfde Sparta O13. Ook dat duel eindigde gelijk: 2-2. Ruben van Bommel en Jesper Uneken maakten de goals. De penaltyserie won PSV met 5-4, waardoor de finale van de beker werd bereikt.

Bekijk ook

PSV O19 naar halve finale beker

Artikel

Jeugdmagazine 8 wordt verspreid

Artikel