PSV O19 - Benfica O19 in stadion: gratis entree

Artikel
PSV O19 - Benfica O19 in stadion: gratis entree

De UEFA Youth Leaguewedstrijd PSV O19 - Benfica O19 wordt komende dinsdag gespeeld in het Philips Stadion. Ben jij erbij als er om 18.00 uur wordt afgetrapt? De toegang is gratis.

Steun onze talenten
Het achtste finaleduel biedt PSV-talenten een prachtige kans om een Europese wedstrijd in het Philips Stadion te spelen. PSV hoopt dat zoveel mogelijk supporters PSV onder 19 komen steunen en heeft er daarom voor gekozen fans gratis toegang te verlenen tot de wedstrijd. Een toegangsbewijs is niet nodig, de poorten van stadion zijn dinsdag gewoon geopend.

Steun onze talenten en kom dinsdag massaal naar het Philips Stadion. De club reserveert hiervoor in eerste instantie de onderste ring van de noordtribune (bereikbaar via ingang 24 en 30). Bij grote animo worden mogelijk ook andere gedeeltes van het stadion opengesteld.

Groepswinnaar
Voor PSV O19 is het de eerste Europese wedstrijd na de winterstop. In 2016 plaatste het zich in een poule met FC Rostov, FC Bayern München en Atlético Madrid als groepswinnaar voor de achtste finale van het toernooi. Die achtste finale gaat over één duel. Er volgt geen replay in Portugal, dus de winnaar van het onderlinge treffer dinsdag plaatst zich direct voor een plaats in de kwartfinale van de Youth League. Mocht dat de ploeg van trainer Geert Brusselers lukken, dan volgt een wedstrijd tegen CSKA Moskou of Rosenborg BK.

Bekijk ook

PSV O19 naar halve finale beker

Artikel

Jeugdmagazine 8 wordt verspreid

Artikel