PSV Jeugdmagazine #10 is verschenen!

Artikel
PSV Jeugdmagazine #10 is verschenen!

De nieuwe editie van het PSV Jeugdmagazine met onder andere een interview met Ernest Faber en een overzicht van de nieuwelingen wordt vanaf vrijdag 12 oktober verspreid onder alle betrokkenen van de jeugdopleiding. Heb jij jouw exemplaar al ontvangen?

Hoofd Jeugdopleiding Faber aan het woord    
In het nieuwe magazine is aandacht voor de nieuwe spelers in de jeugdopleiding, PSV Vrouwen, de eerste doorstromers van het FUNdament en de UEFA Youth League. Jeugdspelers Jesper Uneken en Koen Jansen (PSV O15) interviewen Hoofd Jeugdopleiding Ernest Faber over zijn ambities. Ook komen praktische zaken zoals de oudercommissie en het vakantierooster aan bod.

Ontvangst jeugdmagazine    
Het jeugdmagazine wordt per kwartaal verspreid onder de teams van het FUNdament, de jeugdopleiding tot en met Jong PSV en betrokkenen zoals vrijwilligers en gastgezinnen van de opleiding. Het magazine wordt door en voor betrokkenen van de jeugdopleiding gerealiseerd. De eerste teams hebben het magazine inmiddels ontvangen, de tiende editie wordt de komende weken verder verspreid. Heb jij een vraag of opmerking over het jeugdmagazine? Stuur een bericht naar het e-mailadres oudercommissie@psv.nl.