PSV contracteert Djenairo Daniels

Artikel
PSV contracteert Djenairo Daniels

PSV neemt de talentvolle aanvaller Djenairo Daniels op in de jeugdopleiding. De 16-jarige Daniels komt over uit de jeugdopleiding van Almere City en tekent in het Philips Stadion een contract voor drie seizoenen. “Ik hoop hier een heel goede speler te worden.”

Stage     
Dinsdagmiddag zette Daniels in bijzijn van familie en algemeen directeur Toon Gerbrands en hoofd jeugdopleiding Ernest Faber zijn handtekening onder een contract bij PSV. De afgelopen vijf seizoenen voetbalde Daniels in de opleiding van Almere City en maakte daarin al zijn debuut voor het onder 19-team van de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. “Op mijn elfde ben ik al eens op stage geweest bij PSV”, vertelde Daniels. “Toch ben ik toen naar Almere gegaan. Dit seizoen kwam er opnieuw belangstelling vanuit PSV. Het is prachtig om hier te zijn.”

Aanspeelpunt 
Bij Almere City liet de linksbenige aanvaller zien makkelijk de weg naar het doel te kunnen vinden en een prima aanspeelpunt te zijn. “Ik denk en hoop dat ik hier een heel goede speler kan worden. Wat ik van PSV weet? Het is een ontzettend warme club waar ik graag wil slagen. Het topdoel is natuurlijk hier in het stadion spelen, maar eerst gaan we voor de titel (met PSV onder 17, red.).”

Bekijk ook

'Dit zijn de mooiste cadeaus'

Video

PSV Vrouwen vertrekt naar Málaga

Artikel