Overzicht | Teams PSV Academy boeken mooie resultaten

Artikel
Overzicht | Teams PSV Academy boeken mooie resultaten

Ook voor de jeugdteams van de PSV Academy nadert het einde van de competitie. PSV O18 en PSV O13-2 boekten fraaie overwinningen. Daarnaast speelden PSV O16 en PSV O14 oefenduels tegen een Belgische tegenstander. Een overzicht.

Amsterdamse tegenstand
PSV O18 en PSV O15 namen het afgelopen weekend beide op tegen Ajax. PSV O18 won overtuigend met 3-0. Het team creëerde een hoop kansen en liep door doelpunten van Sven Simons, August Priske Flyger en Jamal Gonzaga uit naar een ruime zege. O15 trok aan het langste eind door een doelpunt van Rens Boon, die de bal tot doelpunt promoveerde na een fraai aangesneden vrije trap van Noah Fernandez.

Oefenduels
PSV O16 en PSV O14 speelden afgelopen weekend een oefenduel. Voor beide teams was KRC Genk de tegenstander. PSV O16 won het duel tegen KRC Genk O16 met 3-0. O14 had het een stuk lastiger. Op Belgisch grondgebied verloor de ploeg met 5-1. Jaïro Beerens scoorde de eretreffer.

Hattrick Appiah
PSV O13-2 nam het in de competitie op tegen Quick JO13-1. Obama Appiah bleek op de afspraak. De aanvaller trof driemaal doel. Lars Verweijen scoorde ook een keer en had zo zijn aandeel in de 1-4 overwinning.