Online kennissessies PSV Academy

Artikel
Online kennissessies PSV Academy

PSV Academy organiseert voortaan tweewekelijks online kennissessies over onze werkwijze en diverse lifestyle onderwerpen. Op woensdag 4 november vanaf 19.00 uur vindt de eerste sessie voor ouders, verzorgers en betrokkenen plaats via Microsoft Teams.

Passend binnen de clubfilosofie wil PSV Academy graag samenwerken met de ouders en verzorgers om de jeugdspelers zo goed mogelijk te begeleiden. Er komt daarom extra aandacht voor relevante lifestyle onderwerpen en de werkwijze van de club, waarmee de directe omgeving van de jeugdspeler zijn of haar voordeel kan doen.

In een periode waarin PSV Campus De Herdgang helaas niet toegankelijk is, kiezen we voor een digitale oplossing om elkaar te ontmoeten. Diverse experts van PSV Academy komen tijdens de online sessies van een uur aan het woord over onderwerpen als prestatiegedrag, voeding, slaap, keuzes maken, medische zorg, omgaan met geld enzovoorts. Naast de introductie van het onderwerp is er ruimte om gezamenlijk in gesprek te gaan en vragen te stellen.

De eerste sessie gaat van start op woensdag 4 november vanaf 19.00 uur. Daarna zullen tweewekelijks op donderdagavond om 19.00 uur sessies volgen. De resterende data in 2020 zijn: 17 november, 3 december en 15 december. Ouders, verzorgers en betrokkenen hebben inmiddels persoonlijk een uitnodiging en link voor de eerste online kennissessie ontvangen. Namens de organisatie van PSV Academy hopen we eenieder morgenavond digitaal te ontmoeten tijdens de eerste sessie.