Nieuwe PSV Academy Magazine uitgereikt

Artikel
Nieuwe PSV Academy Magazine uitgereikt

In februari is het nieuwe magazine van PSV Academy verschijnen. In de vijftiende editie is er aandacht voor de succesvolle eerste seizoenshelft van de teams, de ontwikkelingen bij het PSV FUNdament en meer.

Er wordt in het nieuwe magazine teruggeblikt op alle mutaties in de winterstop en de veelal succesvolle eerste seizoenshelft voor de PSV Academy. Daarnaast is er aandacht voor de nieuwe gezichten binnen de opleiding, de activiteiten met spelers & speelsters zoals de speciale mediaworkshops en het vakantierooster voor het resterende seizoen. Ook het FUNdament komt aan bod met toernooien, het nieuwe ‘Mijn PSV Voetbalverhaal’ en de sportieve basis die werd gelegd voor PSV O13. 

Ontvangst jeugdmagazine    
Het magazine wordt per kwartaal verspreid onder alle teams van de PSV Academy: het FUNdament tot en met Jong PSV voor ouders en verzorgers. Ook betrokkenen zoals gastgezinnen, scholen en vrijwilligers ontvangen het informatieve magazine. De eerste teams hebben het magazine inmiddels ontvangen. Heb jij PSV Academy Magazine #15 nog niet ontvangen? Haal er eentje op bij de hoofdreceptie van PSV Academy of het Grand Café.

Bekijk ook