MaxiMondo in Partner- en Sponsorpiramide PSV

Artikel
MaxiMondo in Partner- en Sponsorpiramide PSV

PSV verwelkomt MaxiMondo in de Sponsorpiramide van de club. MaxiMondo en PSV hebben een overeenkomst voor drie seizoenen getekend. Het eerste seizoen is het online verkoopplatform als Official Sponsor aan de club verbonden, daarna als Official Partner. MaxiMondo is de komende drie jaar bovendien als Official Sponsor verbonden aan PSV Vrouwen.

Vertrouwen 
Door met PSV in zee te gaan wil het bedrijf haar verkoopplatform MaxiMondo.com verder laden in Nederland. “We zijn heel blij met deze samenwerking en denken dat wij ons steentje aan het doel van MaxiMondo kunnen bijdragen”, reageert Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “In het verleden hebben wij op het gebied van activaties bewezen een voortrekkersrol te hebben in het voetballandschap. Het getuigt van veel vertrouwen dat MaxiMondo dat erkent en in deze moeilijke periode een brede samenwerking voor langere tijd met ons aangaat. ”

Online verkoopplatform
MaxiMondo is een internationale online verkoper met een breed aanbod van non-food producten. Het biedt betaalbaar comfort met producten voor in en om het huis. MaxiMondo richt zich op consumentenwensen, koopt in bij de bron en biedt daardoor aantrekkelijke producten aan tegen scherpe prijzen. Het verrassende aanbod van MaxiMondo bestaat onder andere uit keukenapparatuur, huishoudproducten, klusgereedschap, decoratie, persoonlijke verzorging, elektronica, (outdoor) speelgoed en accessoires voor dieren, tuin, auto en feestdagen.

MaxiMondo is de komende drie jaar als Official Sponsor prominent betrokken bij PSV Vrouwen MaxiMondo is de komende drie jaar als Official Sponsor prominent betrokken bij PSV Vrouwen