Interlandupdate PSV-jeugd: Malen redt punt voor O19

Artikel
Interlandupdate PSV-jeugd: Malen redt punt voor O19

Elf spelers uit de jeugdopleiding van PSV kwamen de afgelopen dagen in actie voor jeugdelftallen van hun nationale teams. Een overzicht.

Gudmundsson aanvoerder Jong IJsland
Albert Gudmundsson stond als aanvoerder op het veld bij de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Jong Albanië en Jong IJsland. In de wedstrijd tegen Slowakije maakte hij twee goals, dit keer wist hij het net niet te vinden. De wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

Invalbeurt Carolina en Paal bij Oranje O20
Jong PSV’ers Jurich Carolina en Kenneth Paal konden als invallers niet voorkomen dat Oranje O20 van Polen verloor. De wedstrijd eindigde net als de oefenwedstrijd tegen Duitsland in 1-0.

Malen redt punt voor Oranje O19
Oranje O19 speelde op de valreep met 2-2 gelijk tegen Slovenië. Donyell Malen speelde de hele wedstrijd en scoorde in de blessuretijd de gelijkmaker. Justin Lonwijk, Jordan Teze, en Armando Obispo speelden ook negentig minuten. Voor Zakaria Aboukhlal was ook een basisplaats ingeruimd, maar hij werd in de 62e minuut gewisseld. Mike van de Meulenhof en Joël Piroe bleven op de bank. Nederland werd hiermee groepswinnaar in de eerste EK-kwalificatieronde en plaatste zich voor de beslissende tweede ronde.

PSV’ers O17 winnen met Oranje
In Hongarije won Oranje O17 de eerste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kosovo met 3-1. Shurandy Sambo en Nigel Thomas speelden de hele wedstrijd. Damian Timan viel in de 65e minuut in en Mees Kreekels bleef op de bank. Oranje O17 Speelt komende week nog tegen Hongarije en Wales.

Bekijk ook

Sportcomplex De Herdgang rookvrij

Artikel

Pascal Jansen vertrekt bij PSV

Artikel