Groot aantal PSV-talenten opgeroepen voor landenteams

Artikel
Groot aantal PSV-talenten opgeroepen voor landenteams

Niet alleen uit de A-selectie zijn er PSV’ers opgeroepen voor de interlandperiode. Ook uit verschillende PSV-jeugdteams gaan spelers hun land vertegenwoordigen. Dit zijn ze.

Daniels naar de halve finale
Jordan Teze en Mike van de Meulenhof zijn allebei opgeroepen voor oefeninterlands tegen Tsjechië en Frankrijk met Oranje O20. Ook Armando Obispo, die dit seizoen verhuurd is aan Vitesse, zit bij deze selectie. Tijn Daverveld staat stand-by. Mees Krekels en Dennis Vos staan stand-by voor Oranje O19. Djenairo Daniels speelt op dit moment met Oranje O17 op het WK in Brazilië. De ploeg won zondag van Paraguay en is door naar de halve finale.

Oranje jeugd
Oranje O16 speelt oefeninterlands tegen Hongarije. Hiervoor zijn Iggy Houben, Jamal Gonzaga, Livano Comenencia, Yael Gil y Muinos en Lars Putters geselecteerd. Tyron Perret Gentil staat stand-by. Oranje O15 heeft binnenkort een stagedag op het programma staan. Hier sluiten Joëlle Gill’ard, Bart Hamers, Bram Rovers, Isaac Babadi en Jason van Duiven zich bij aan.

Internationaal
Richard Ledezma gaat met Jong Verenigde Staten op trainingskamp. Chris Gloster kreeg ook een uitnodiging hiervoor, maar haakt af vanwege een blessure. Amar Catic komt in actie met Bosnië-Herzegovina O21. De ploeg speelt op 19 november een EK-kwalificatieduel tegen Wales. Mathias Kjølø en Fredrik Oppegard spelen een vriendschappelijk toernooi met Noorwegen O19. Noni Madueke sluit zich aan bij Engeland O18 voor een drietal wedstrijden. Bij onze zuiderburen zit Cyril Ngonge bij Jong België voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland. Ook Maxime Delanghe speelt een kwalificatieronde, maar dan met België O19. Yorbe Vertessen staat hiervoor stand-by. Kjell Peersman speelt met België O16 een toernooi in Bolivia.

Bekijk ook