Geslaagden PSV Academy

Artikel
Geslaagden PSV Academy

Naast het voetballen op het hoogste niveau hecht PSV waarde aan het investeren in een studie om goed voorbereid te zijn op de toekomst. Dit jaar behalen maar liefst 27 spelers van PSV Academy voor hun middelbare school diploma.

De combinatie topsport en onderwijs vergt veel van onze jeugdspelers maar 100% van onze leerlingen in de eindexamenklassen is dit jaar geslaagd. Mede dankzij de intensieve samenwerking met Scholengroep Het Plein en de inspanningen van onze studiecoƶrdinator Hanneke Paauw hebben de spelers en speelsters een maximale score neergezet.

Door het coronavirus en de bijbehorende maatregelen is het schooljaar anders verlopen dan gebruikelijk maar de jeugdspelers sluiten positief af. Er zijn twintig jongens en zeven meiden in de lichting vanaf PSV O16 en ouder die hun examenjaar hebben afgesloten met een diploma. Op 4 juni is de landelijke feestdag dat de middelbare school leerlingen de vlag uit kunnen hangen. Namens PSV feliciteren wij alle geslaagden!  

VAK COLLEGE

Milan Govaers, Kjell Peersman, Tyron Perret Gentil, Livano Comenencia

SINT JORIS COLLEGE

MAVO
Yael gil Muinos, Ruben van Bommel, Matteo Dams, Mido Hamelynck, Luc Netten, Seb Loeffen, Chahid el Allachi, Rick Jonkers, Niek Schiks, Rkia Mazraou, Eef Smits

HAVO
Mylian Jimenez, Milan van de Riet, Jenson Seelt, Aron van Lare, Cel Teunen, Dana Foederer, Senna Koeleman (gespreid examen), Lisan Alkemade (gespreid examen)

VWO
Joost de Schutter, Mathijs Tielemans (gespreid examen)

RODENBORCH COLLEGE

VWO
Anne van Son, Lobke Loonen