Even Voorstellen: Rotodyne Asselbergs

Artikel
Even Voorstellen: Rotodyne Asselbergs

Rotodyne Asselbergs is dé specialist op het gebied van industriële ventilatoren. Behalve standaardventilatoren ontwerpt en maakt Rotodyne Asselbergs hoogwaardige maatwerkventilatoren. Zowel axiaal als centrifugaal, voor een enorm scala aan industriële toepassingen, exact volgens de specificaties van de klant. Rob Beksvoort stelt het bedrijf aan u voor.

In welk zakelijk concept heeft u Business Seats?
“Wij hebben plekken in de Business Club.”

Wat is de core business van uw bedrijf?
“Rotodyne Asselbergs is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte ventilatoren met de eigenschappen die nodig zijn voor de machine of installatie waar deze ingezet gaat worden. Wij bieden klantspecifieke oplossingen.”

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“In feite maken de mensen het bedrijf bijzonder. Geen uitdaging is te groot of te klein voor ons. Met het gehele traject van eerste ontwerp tot en met de eindtest in eigen huis zijn we uniek. Met korte doorlooptijden.”

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?
“Dat is heel divers. Dat kan zijn met klanten, maar ook met leveranciers, personeelsleden of iemand anders.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business hebt gekozen?
“Voornaamste is uiteraard de liefde voor PSV. Daarnaast lijkt het me een prima mogelijkheid om de relatie met klant of andere genodigde te intensiveren door in een andere sfeer samen te komen.”

Wat verwacht u dat PSV Business voor uw bedrijf kan betekenen?
“Daar hebben we geen duidelijke doelstellingen voor geformuleerd. Verdieping van de relatie zoals hiervoor beschreven, is een primaire gedachte. Daarnaast liggen er wellicht mogelijkheden tot nieuwe relaties binnen het PSV netwerk.”

Wat zoekt u zelf in het netwerk?
“Ik kan en mag altijd benaderd worden. Ik zelf ben geïnteresseerd in machinebouwers, installateurs of bedrijven in het industriële domein.”

Wat is de overeenkomst tussen uw bedrijf en PSV Business?
“Voor iedere (nieuwe) klant een warm welkom en continue aandacht voor de klant.”

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf?

“Willy van der Kuijlen. Technisch begaafde speler, wendbaar maar ook trefzeker. Zonder daarbij onbescheiden of arrogant te worden.”


Rotodyne Asselbergs Ventilatoren
Keizersveld 14
Postcode: 5803 AN, Venray
Telefoonnummer: +31 478 559955
E-mailadres: info@rotodyne.nl
Website: www.rotodyne.nl

Bekijk ook