Een blik op De Herdgang: Zeges O14, O15 en O16

Artikel
Een blik op De Herdgang: Zeges O14, O15 en O16

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams. Het overzicht van afgelopen week.

PSV O13 onderuit in Doetinchem
PSV O13 heeft een 2-1 nederlaag geleden tegen De Graafschap. PSV O13 bezet nu plaats vijf in de competitie en behaalde 29 punten uit zeventien duels.

PSV O14 verslaat Sparta
PSV O14 speelde een sterke wedstrijd tegen de bezoekers uit Rotterdam. PSV O14 had veel kansen nodig om de score te openen. Na ruim een half uur wist Jesper Uneken de 1-0 op het scorebord te zetten. Na de rust kwam Sparta sterker uit de startblokken, maar PSV O14 behield het overwicht. Livano Comenencia wist de score te verdubbelen voor de thuisploeg. In de slotfase kon PSV O14 nog uitlopen, maar de keeper van Sparta voorkwam een grotere uitslag.

PSV O15 wint van ADO/HFC
PSV O15 had na de nederlaag tegen Ajax nog wat recht te zetten. PSV O15 kreeg veel kansen, maar was in de afronding niet zuiver. Op slag van rust wist Milan van de Riet zijn ploeg toch op voorsprong te schieten. In de tweede helft was het duel meer in balans. Beide teams kregen niet veel kansen, maar PSV O15 bouwde de score wel uit naar 2-0. De thuisploeg kreeg in de laatste minuten nog kansen op de 3-0, maar de doelman van ADO/HFC lag een aantal keer goed in de weg.

PSV O16 pakt drie punten in Den Haag
PSV O16 is erin geslaagd om een traditioneel moeilijke uitwedstrijd tegen ADO Den Haag/HFC om te zetten in drie punten. De thuiswedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. Op slag van rust brak PSV O16 de ban door een goal van Jeremy Antonisse. Na een messcherpe counter wist PSV O16 de 0-2 op het scorebord te zitten door Milan Beumer. Het slotakkoord was voor Heritier Bora Deyonge die de eindstand op 0-3 bepaalde.

Bekijk ook