Contracten voor Geerts, Simons en Bougafer

Artikel
Contracten voor Geerts, Simons en Bougafer

Enzo Geerts en Sven Simons hebben hun eerst profcontract bij PSV ondertekend. Maandagochtend zetten beide spelers uit de PSV Academy een handtekening onder hun PSV-contract. PSV heeft daarnaast het contract van Ilyas Bougafer verlengd. Ook hij tekende maandag een contract aan de jeugdzijde van PSV Campus De Herdgang.

Enzo Geerts
De 16-jarige Enzo Geerts is een Belgische middenvelder, die deze zomer aan zijn vijfde seizoen in de jeugdopleiding van PSV begint. Als 12-jarige maakte hij de overstap vanuit België naar Nederland en speelde de afgelopen seizoenen in PSV O13, PSV O14, PSV O15 en PSV O16. Geerts heeft bij PSV een contract tot 2023 getekend.

Sven Simons
Sven Simons is een centrale middenvelder van 17 jaar, geboren in Weert en al sinds de F-jeugd spelend in de PSV Academy. Hij heeft een contract tot 2023 getekend en doorliep sinds hij in 2012 in de jeugdopleiding van PSV werd opgenomen alle lichtingen tot en met PSV O17.

In 2017 interviewde het duo voormalig jeugdspeler Sam Lammers. Lees het interview terug om te zien of Simons en Geerts de tips die ze destijds van Lammers kregen ter harte hebben genomen.

Ilyas Bougafer
De 18-jarige Ilyas Bougafer zette maandagochtend bijna een jaar nadat hij zijn eerste contract ondertekende, een handtekening onder zijn tweede PSV-verbintenis. Het contract loopt tot 2023. Bougafer is een talentvolle linksbuiten die afgelopen seizoen zijn debuut maakte in het betaald voetbal. Hij kwam tot twee wedstrijden in Jong PSV. Bougafer werd in het seizoen 2018-2019 in de PSV Academy opgenomen.