Blik op De Herdgang: PSV O13 wint drie keer in twee dagen

Artikel
Blik op De Herdgang: PSV O13 wint drie keer in twee dagen

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams. Het overzicht van afgelopen week.

O19 oefent en wint
Er stond dit weekend geen competitiewedstrijd op het programma voor PSV O19. Daarom speelde de ploeg, aangevuld met spelers van O17, dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade O19. PSV won het doelpuntrijke duel met 4-3. Joop Daniëls, Bertalan Kun, Davy van den Berg en Sekou Sidibe tekenden voor de goals namens PSV. Een samenvatting van de aantrekkelijke oefenwedstrijd vind je hier.

O17 hard onderuit in Groningen
PSV O17 verloor uit bij FC Groningen O17 met 3-0. Eind augustus waren de rollen nog omgedraaid. Toen won PSV in het kader van het bekertoernooi met dezelfde cijfers. O17 zakt door deze nederlaag naar de vierde plek in de competitie. FC Groningen komt op gelijke hoogte.

Eenvoudige zege O16
PSV O16 heeft de thuiswedstrijd tegen Excelsior O16 met 4-1 gewonnen. Jeremy Antonisse zette PSV al vroeg op voorsprong, maar niet veel later kwam Excelsior op gelijke hoogte. Nog voor rust liep O16 weer weg bij de Rotterdammers door twee doelpunten van Amin Mohammed Doudah. Nigel Lonwijk zorgde met de 4-1 voor het slotakkoord. Hierdoor handhaaft O16 zich op de tweede plek in de competitie op slechts één punt achterstand van Ajax. Het complete wedstrijdverslag lees je hier.

O15 verslaat Utrecht
Na een nederlaag en een gelijkspel in Rotterdam wist PSV O15 zaterdag weer eens wat winnen is. O15 won de competitiewedstrijd op De Herdgang tegen FC Utrecht O15 met 1-0. Dylan Hopman maakte het enige doelpunt. PSV is de eerste ploeg die FC Utrecht deze competitie van scoren af wist te houden. O15 bezet met zeventien punten uit negen wedstrijden de vijfde plaats op de ranglijst.

PSV O13: Drie overwinningen in twee dagen
Voor PSV O13 was het een druk weekend. De jonge talenten speelden zaterdag een uitwedstrijd in het bekertoernooi tegen GVAV Rapiditas O13 uit Groningen. Door een 9-1 overwinning bereikte O13 gemakkelijk de volgende ronde. Khaled Razak scoorde voor rust al een hattrick en Rayan Sttaty, Tim van den Heuvel, Emir Bars, Michon Roelofs, Renzo Tytens en Enzo Geerts waren ook trefzeker. Op zondag was PSV duidelijk de sterkste in een drieluik met KRC Genk en Bayer Leverkusen. O13 won respectievelijk met 3-0 en 4-1. De wedstrijdverslagen lees je via deze link.

Bekijk ook

Sportcomplex De Herdgang rookvrij

Artikel

Pascal Jansen vertrekt bij PSV

Artikel