Blik op De Herdgang: Alle jeugdteams zegevieren

Artikel
Blik op De Herdgang: Alle jeugdteams zegevieren

In een weekend zonder eredivisievoetbal zegevierde de PSV Jeugdopleiding. Alle teams die dit weekend in actie kwamen wonnen. Een overzicht.

Koppositie PSV O15
PSV O15 won op bezoek bij ADO Den Haag met 0-1 dankzij een doelpunt van verdediger D’Leanu Arts na rust. PSV kreeg kansen om de score verder op te voeren, maar de keeper van ADO lag in de weg. Door deze overwinning nestelde PSV O15 zich aan kop van de ranglijst. Het hele wedstrijdverslag lees je hier.

O14 wint uit bij ADO
Net als O15 speelde PSV O14 ook een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. En ook O14 nam de punten mee naar huis: 2-4. Iggy Houben was de grote man met drie treffers. Houben scoorde één keer voor rust en twee doelpunten na de pauze. Milan Govaers schoot tussendoor een vrije trap mooi binnen. Lees hier meer over de 4-2 overwinning.

PSV O13 verslaat NAC Breda
PSV O13 won de derde competitiewedstrijd van dit seizoen met 3-1 van NAC Breda O13. Dankzij een benutte penalty van Renzo Tytens ging PSV met een 1-0 voorsprong rusten. Na de pauze liep O13 verder uit door goals van Khaled Razak en Michon Roelofs. NAC zorgde voor het slotakkoord. Een uitgebreid verslag lees je via deze link.

Samenvatting PSV O17 - FC Twente O17
PSV O17 versloeg hekkensluiter FC Twente O17 met 3-1. De ploeg van hoofdcoach Kristof Aelbrecht kwam tegen de verhouding in op achterstand, maar wist dit voor de rust al om te buigen. De doelpunten kwamen op naam van Yorbe Vertessen, Mohammed Amine Ihattaren en Sekou Sidibé. Bekijk hieronder de samenvatting van deze competitiewedstrijd.

Bekijk ook

Sportcomplex De Herdgang rookvrij

Artikel

Pascal Jansen vertrekt bij PSV

Artikel