27 PSV’ers reizen deze middag af naar Verbier

Artikel
27 PSV’ers reizen deze middag af naar Verbier

Mark van Bommel neemt maandagmiddag 27 spelers mee naar Zwitserland, waar PSV zich voor gaat bereiden op de start van het seizoen. De selectie van de hoofdcoach telt vijf debutanten.

Bruma
Eén van hen is uiteraard Bruma. De Portugees reisde afgelopen weekend even terug naar Portugal om enkele formaliteiten in orde te maken, maar sluit maandag weer aan bij de selectie van PSV. Ook Robbin Ruiter debuteert. De doelman tekende vorige week een contract en trainde daarna direct mee met PSV 1. Naast de nieuwelingen, waar ook Afellay deel van uitmaakt, sluiten ook Jong PSV-spelers Justin de Haas (19), Steven Theunissen (20) en Maxime Soulas (20) voor het eerst aan. De Haas kwam deze zomer transfervrij over van AZ.

Viertal blijft in Eindhoven
Van Bommel kan in Zwitserland geen beroep doen op Lars Unnerstall, Ryan Thomas, Yanick van Osch en Hirving Lozano. Zij blijven in Eindhoven om te revalideren van hun blessures. Érick Gutiérrez en Gastón Pereiro zijn er niet bij vanwege interlandverplichtingen.

Volg de reis vanaf 14.00 uur
De reis naar Verbier is vanaf 14.00 uur van heel dichtbij te volgen via Instagram (Instastory’s). Zakaria Aboukhlal en Mohamed Ihattaren nemen het account van PSV tijdelijk over tijdens de reis naar het Zwitserse bergdorp. Dinsdag traint de selectie voor het eerst op het trainingsveld aan de voet van Verbier. Uiteraard is alles over de ontwikkelingen te volgen via de online kanalen van de club.

Selectie voor het trainingskamp
Zoet, Koopmans, Ruiter, Van de Meulenhof, Aboukhlal, Afellay, Bergwijn, Bruma, Dumfries, Mauro Junior, Gakpo, De Haas, Hendrix, Ihattaren, Lammers, Luckassen, Malen, Rosario, Piroe, Ramselaar, Sadílek, Sainsbury, Teze, Verreth, Viergever, Soulas, Theunissen