013-spelers winnen schoolprijs Vakkanjer Scout

Artikel
013-spelers winnen schoolprijs Vakkanjer Scout

PSV O13-spelers Bram Rovers en Reda El Meliani zijn de schoolwinnaars namens Vakcollege Eindhoven voor het landelijk techniekproject Vakkanjer Scout. De jeugdspelers mogen op een speciale Maakdag een prototype van hun idee, een zogenaamde auto-pan, produceren.

PSV vindt het belangrijk dat jeugdspelers naast het voetbal investeren in een studie en zich ontwikkelen op maatschappelijk vlak. Twee jeugdspelers en VMBO-leerlingen van het Vakcollege Eindhoven hebben daarin een goed voorbeeld neergezet. Bram Rovers en Reda El Meliani van PSV O13 zijn met hun idee voor de ‘auto-pan’ de schoolwinnaars namens het Vakcollege Eindhoven voor het landelijke techniekproject Vakkanjer Scout.

Het tweetal mag naar de Maakdag op donderdag 11 januari waarbij ze met behulp van professionele productontwerpers een prototype van hun idee uitwerken in een zogenoemd Fablab. De jongens mogen vervolgens hun eindproduct presenteren aan de vakjury tijdens de regiofinale in maart en maken dan kans op het landelijke eindevent. Namens de PSV Jeugdopleiding wensen we Bram en Reda veel succes toe met hun project!

Bekijk ook