PSV Campus De Herdgang

De Herdgang | © Bram Berkien

Het eigen sportcomplex van PSV, PSV Campus De Herdgang, ligt nauwelijks vijf kilometer ten noorden van het Philips Stadion. Het is de trainingslocatie van het eerste elftal en trainings- en speellocatie van Jong PSV, PSV Vrouwen en de jeugd- en amateurteams. De trainingen en wedstrijden van de jeugd op PSV Campus De Herdgang zijn doorgaans vrij toegankelijk. 

Het complex ligt aan de Oirschotsedijk in Eindhoven, in een bosrijke omgeving. Het terrein is opgesplitst in een prof- en jeugdzijde. De jeugdzijde bestaat uit zeven voetbalvelden, waarvan een hybride veld en drie kunstgrasvelden, en het Mark van Bommel-veldje. Bij het hoofdveld is een overdekte tribune die plaats biedt aan honderden toeschouwers, daarnaast zijn de blauwe tribunes toegankelijk voor publiek. 

Let op: Verbouwing jeugdcomplex
De jeugdopleiding is één van de pijlers van de club en PSV blijft het topsportklimaat op De Herdgang constant ontwikkelen. Momenteel zijn de verbouwingen gestart om De Herdgang van een flinke upgrade te voorzien. Volgens planning is het nieuwe complex rond maart 2019 gereed. De verbouwing neemt enkele wijzigingen met zich mee op het gebied van parkeren, ingang van de kantine en de toiletten. Lees er hier meer over.