PSV Foundation Run

PSV Foundation Run 2018
De PSV Foundation Run - een jaarlijks hardloop-event voor PSV-fans - vindt dit jaar plaats op woensdag 9 mei 2018. Het parcours loopt langs en door het Philips Stadion, en is een evenement voor jong en oud. Met de PSV Foundation Run wordt geld opgehaald voor de PSV Foundation en Spieren voor Spieren.

Voor jong en oud

De PSV Foundation Run is een evenement voor jong en oud. Samen met andere PSV-fans leg je een speciaal parcours van vijf kilometer af. De route start om 19.13 uur en loopt langs diverse PSV-punten in de stad, zoals de Markt, Stratumseind, het Philips museum, en natuurlijk door het Philips Stadion.

Met dit hardloopevent zamelen de club en de supporters geld in voor de PSV Foundation en Spieren voor Spieren. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-. Daarvoor ontvang je een startnummer en een medaille.

SCHRIJF JE IN

Phoxy Run
Speciaal voor de jongste PSV-fans organiseert Phoxy de Phoxy Run, een evenement voor de hele familie. Een speciale route van één kilometer rondom en door het Philips Stadion. De start is om 18.15 uur. Kinderen vanaf drie jaar en hun papa’s en mama’s kunnen zich inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- voor leden van de Phoxy Club en € 6,50 voor niet-leden.