Stadion Bootcamp

Het hoofd leeg maken, energie opdoen en geheel fit de week door komen. Dat kan bij Stadion Bootcamp op de mooiste beweeglocatie van Eindhoven, het Philips Stadion.

Programma
Bootcampen is de manier om je conditie te verbeteren. In het Philips Stadion wordt er wekelijks op een laagdrempelige manier en in groepsverband gewerkt aan een beter lichaam, meer inhoud en fitheid. Tijdens de bootcamp komt onder andere intervaltrainingen, kracht- en uithoudingsoefeningen en circuittrainingen aan bod. Daarbij wordt er altijd gebruik gemaakt van de middelen die in en rondom het stadion zijn, zoals de tribunes en de kleedkamer van PSV.

Dag en tijd Elke maandag van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie Philips Stadion

Rittenkaart
Plezier halen uit de trainingen is voor onze instructeurs het hoofddoel, daarnaast focussen zij zich samen met jou op het verbeteren van je conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. Om deel te nemen aan de bootcamptraining heb je een rittenkaart nodig. De trainingen zijn geschikt voor personen vanaf 18 jaar. Uiteraard houden we rekening met ieders niveau.

10-rittenkaart (12 weken geldig) € 85,-
20-rittenkaart (24 weken geldig) € 153,-

Rittenkaart kopen

Voor vragen en/of opmerkingen, mail naar foundation@psv.nl.