Stadion Bootcamp

Het hoofd leeg maken, energie opdoen en geheel fit de week door komen. Dat kan bij Stadion Bootcamp op de mooiste beweeglocatie van Eindhoven, het Philips Stadion.

Programma
Bootcampen is de manier om je conditie te verbeteren. In het Philips Stadion wordt er op een laagdrempelige manier en in groepsverband gewerkt aan een beter lichaam, meer inhoud en fitheid. Tijdens de bootcamp komt onder andere intervaltrainingen, kracht- en uithoudingsoefeningen en circuittrainingen aan bod. Daarbij wordt er altijd gebruik gemaakt van de middelen die in en rondom het stadion zijn, zoals de tribunes en de kleedkamer van PSV.

Rittenkaart
Om deel te nemen aan de bootcamptraining heb je een rittenkaart nodig. Een kaart kost € 85,- en is twaalf weken geldig. In die twaalf weken kun je deelnemen aan tien lessen. Plezier halen uit de trainingen is voor onze instructeurs het hoofddoel, daarnaast focussen zij zich samen met jou op het verbeteren van je conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De trainingen zijn geschikt voor personen vanaf 18 jaar. Uiteraard houden we rekening met ieders niveau.

Dag en tijd Elke maandag van 19.15 tot 20.15 uur
Elke woensdag van 17.15 tot 18.15 uur (start vanaf 13 maart 2019)
Locatie Philips Stadion