PSV+

PSV+ is hét leefstijlprogramma, speciaal voor medewerkers van bedrijven. Het programma, ontwikkeld door de PSV Foundation, stimuleert deelnemers een positieve en levenslange verandering te bewerkstelligen met betrekking tot hun leefstijl. Bewustwording, bewegen, voeding en ontspanning zijn hierbij de kernbegrippen.

Theorie en praktijk
Samen met collega's wordt gefocust op doelgericht en gezonder eten, minder zitten, meer bewegen en ontspannen. Op een laagdrempelige manier gezondere voedingskeuzesmaken en meer bewegen tijdens je dagelijkse activiteiten. Het programma bestaat uit 12 bijeenkomsten in het Philips Stadion die theorie en praktijk combineert. Elke deelnemer aan PSV+ ontvangt een PSV Foundation-trainingsshirt, een beweegmonitor en een praktisch werkboek dat kan helpen om doelen te bereiken.

Maatschappelijke bijdrage
Met de opbrengst van PSV+ financiert de PSV Foundation de maatschappelijke programma’s in de regio Eindhoven. Door PSV+ kan de PSV Foundation verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en een gevoel van trots creëren in de regio Eindhoven.

PSV+ in cijfers
450 deelnemers per seizoen
216 bijeenkomsten per seizoen
In de 12 bijeenkomsten neemt het gewicht af van 89% van de deelnemers met een gemiddelde van 3 kilo afgevallen en de taille omtrek met een gemiddelde van 5 cm

Meer weten?
Wil je meer weten over PSV+ of acht je het mogelijk interessant voor jouw bedrijf?

Ik wil meer informatie ontvangen