PSV+

PSV+ is hét leefstijlprogramma, speciaal voor medewerkers van bedrijven. Het programma, ontwikkeld door de PSV Foundation, stimuleert deelnemers een positieve en levenslange verandering te bewerkstelligen met betrekking tot hun leefstijl. Bewustwording, bewegen, voeding en ontspanning zijn hierbij de kernbegrippen.

Bewust worden
Samen met collega's wordt gefocust op doelgericht en gezonder eten, minder zitten, meer bewegen en ontspannen. Op een laagdrempelige manier gezondere voedingskeuzesmaken en meer bewegen tijdens je dagelijkse activiteiten. Op deze manier kost het weinig extra tijd en is de kans groot dat veranderingen langer volgehouden worden.

Mindset
Verder wordt in het programma veel aandacht besteed aan de mindset. De veranderingen zullen moeten passen bij de persoonlijke doelen en bijdragen aan zaken die de deelnemer belangrijk vindt. Het is de bedoeling dat er plezier beleeft wordt aan de nieuwe leefstijl. Met al deze informatie en inzichten weten de deelnemers na twaalf weken waar de valkuilen liggen en hoe deze omgezet kunnen worden naar een andere manier van leven. Elke deelnemer aan PSV+ ontvangt een PSV Foundation-trainingsshirt, een beweegmonitor en een praktisch werkboek dat kan helpen om doelen te bereiken.

PSV+ in cijfers
450 deelnemers per seizoen
216 bijeenkomsten per seizoen
In de 12 bijeenkomsten neemt het gewicht af van 89% van de deelnemers met een gemiddelde van 3 kilo afgevallen en de taille omtrek met een gemiddelde van 5 cm

Meer weten?
Wil je meer weten over PSV+ of acht je het mogelijk interessant voor jouw bedrijf?

Neem contact op