PSV 6vs6 Cup

Dynamo Jeugdwerk en PSV Foundation organiseren al jaren samen PSV 6vs6 Cup. Jongens en meisjes uit groep 7 en 8 en/of in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar strijden om de stadstitel.

Voetbaltoernooi
Dynamo Jeugdwerk en PSV Foundation staan voor het inspireren van jeugd. Op PSV 6vs6 Cup proberen zij hun talent en zelfredzaamheid te ontwikkelen. Op het voetbaltoernooi staat niet alleen presteren, maar ook respect centraal. Het toernooi, dat uiteindelijk uitmondt in een finaledag, stimuleert samenwerken en biedt kinderen van verschillende basisscholen een bijzondere ontmoetingsplaats.

Alle locaties in Eindhoven
Jarenlang was het voetbaltoernooi wijkgebonden en konden kinderen van verschillende basisscholen uit een bepaalde wijk deelnemen aan het toernooi. Door de groei van het project en de enthousiaste deelnemers wordt het toernooi tegenwoordig in een ander jasje gegoten. De voetbaltoernooien kunnen op alle locaties in heel Eindhoven gespeeld worden. Hierdoor wordt het voetbal naar de jongeren toegebracht en is de drempel nog lager om mee te doen.

PSV 6vs6 Cup in cijfers
600 deelnemende kinderen per seizoen
5 voorrondes per seizoen
1 stadsfinale per seizoen

De inschrijvingen voor het toernooi van PSV 6vs6 Cup zijn momenteel gesloten. Alvast meer lezen over het toernooi? Klik op onderstaande button.

Toernooi informatie 2020-2021

Heb je nog vragen? Mail gerust naar psv6vs6@dynamojeugdwerk.nl.