FITfans

FITfans

FITfans is een programma van 12 bijeenkomsten voor PSV-supporters vanaf 18 jaar dat gericht is op het verbeteren van de leefstijl. Centrale focus tijdens het project ligt op bewegen, voeding en ontspanning. Lifestyle coaches van de PSV Foundation en sportmedische professionals van St. Anna TopSupport helpen deelnemers van het project met het verbeteren van hun gezondheid, onder meer door middel van gesprekken, lifestyle tips en trainingen in het Philips Stadion.

Hoe kun je meedoen?
Via bovenstaande knop kun je je inschrijven voor PSV FITfans. De kosten van het programma bedragen € 170,- Hiervoor krijg je professionele fysieke, mentale en medische begeleiding, een trainingsshirt van UMBRO en ontvang je een activiteitsmeter, dat helpt jouw doelen te bereiken. PSV FITfans start op woensdag 11 april 2018. Elke bijeenkomst is vanaf 19.30 uur tot 21.15 uur.

Het doel van FITfans
In Nederland neemt het percentage van mensen met overgewicht nog steeds toe. Waar in 2001 nog 44,9% van de Nederlandse bevolking leed aan overgewicht was dit in 2016 al gestegen naar 59,2% (bron: Ministerie van volksgezondheid, 2017). Deze stijging heeft sterke economische en maatschappelijke gevolgen. De PSV Foundation en St. Anna TopSupport nemen dit probleem serieus en hopen met PSV FITfans een bijdrage te leveren aan een gezonder leven. Voor veel deelnemers heeft het project op positieve wijze bijgedragen aan hun gezondheid.