Missie en visie

Verantwoordelijkheid
PSV is zich ervan bewust dat haar status als een van de grootste voetbalclubs in Nederland maatschappelijke verantwoordelijkheden met zich meebrengt. De club bevindt zich in de positie – en is daarmee vereerd - een positieve invloed te kunnen uitoefenen op het welzijn van de maatschappij. Sinds januari 2017 toont PSV via PSV Foundation met talloze programma's die maatschappelijke betrokkenheid.

PSV Foundation supports
De stichting heeft als doel een positieve bijdrage te leveren aan de hedendaagse maatschappij in de regio Eindhoven met aan PSV en voetbal gerelateerde maatschappelijke activiteiten en programma’s. Op een hartelijke, betrokken, oprechte en daadkrachtige manier wil PSV Foundation verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en een gevoel van trots creëren bij individuen, groepen en wijken.

Kampioen, op het veld en daarbuiten
De ambitie van PSV Foundation is om op maatschappelijk vlak verschil te maken en dé katalysator te zijn voor organisaties in de regio Eindhoven die een maatschappelijk doel nastreven. Niet alleen kampioen op het veld, maar ook daarbuiten.

Contact
PSV Foundation
Frederiklaan 10a
5616 NH Eindhoven
T +31 (0)40 2 505 505
foundation@psv.nl
Fiscaal nummer: 857170855

PSV Foundation Academy
Partituurlaan 100
5642 ST Eindhoven