Vleugelflitsers reiken diploma's uit

Artikel
Vleugelflitsers reiken diploma's uit

De deelnemers van het project Playing for Succes van de PSV Foundation ontvingen donderdagmiddag in het Philips Stadion hun diploma's uit handen van vleugelspelers Steven Bergwijn en Donyell Malen. De afgelopen weken werkten de deelnemers in het Philips Stadion aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Steuntje in de rug
Playing for Succes is een programma waarbij ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren worden vergroot. Het gaat om kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een steuntje bij het vergroten van het zelfvertrouwen, motivatie, samenwerking met andere kinderen en positiever over jezelf zijn. Een deukje in het zelfvertrouwen kan allerlei oorzaken hebben, maar bij het programma wordt vooral gekeken naar de oplossing.

Diploma
De kinderen die deelnamen aan het project ontvingen een diploma na het doorlopen van het project van de PSV Foundation. De uitreiking vond plaats in het Philips Stadion in de zaal, die is vernoemd naar Luc Nilis. Daar verrasten Bergwijn en Malen hen. Meer informatie over het project vind je hier.