Swinkels Family Brewers start met PSV+

Artikel
Swinkels Family Brewers start met PSV+

Swinkels Family Brewers heeft zich vandaag aangesloten bij het PSV Foundation programma PSV+. Personeelsleden van het bedrijf kunnen nu op een laagdrempelige manier aan de slag met het veranderen van hun leefstijl.

Tijdens het leefstijlprogramma PSV+ wordt in twaalf bijeenkomsten geprobeerd deelnemers te stimuleren een positieve en levenslange verandering te bewerkstelligen met betrekking tot hun levensstijl. Het project past goed bij PSV omdat het een belangrijke rol wil spelen in de regio Brainport op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Bedrijven als DAF Trucks, ASML, Coöperatie DELA en Strukton Worksphere, Lumens, High Tech Campus en Bosch Security Systems startten al eerder en ook Swinkels Family Brewers stapt dus in.  

Actief bezig met gezondheidsmanagement
Thema’s zoals bewustwording, bewegen, voeding en ontspanning komen allemaal ter sprake gedurende de twaalf bijeenkomsten. Volgens Peer Swinkels, CEO van Swinkels Family Brewers, past PSV+ goed bij zijn organisatie: “Wij zijn actief bezig met gezondheidsmanagement. Dit project sluit daar goed op aan. Wij hopen dat onze medewerkers enthousiast worden om met het programma aan de slag te gaan en dat hun levensstijl verbetert.”

Ook Interesse?       
Bedrijven in de regio Eindhoven die interesse hebben om het programma ook aan haar personeel aan te gaan bieden kunnen vrijblijvend contact opnemen met Patrick van de Voort, Coördinator van de PSV Foundation. Bij dit programma ontvangen deelnemers een PSV-trainingsshirt, beweegmonitor Neo health Go en een praktisch werkboek dat kan helpen om doelen te bereiken.