PSV United neemt een kijkje op politiebureau

Artikel
PSV United neemt een kijkje op politiebureau

De PSV Foundation staat midden in de samenleving. Voor Eindhoven en de regio organiseert het verschillende initiatieven om die samenleving een stukje mooier te maken. Een overzicht van de activiteiten in de maand maart lees je hier.

Wensverzoek Darman
Darman was via Dream4kids op maandag 4 maart te gast bij PSV. Hij had de wens om een keer naar een training van PSV te kijken. Dat gebeurde dan ook. Maar Darman kreeg nog veel meer te zien. De dag begon namelijk met een rondleiding door het stadion. Daarnaast kreeg hij een echt PSV-shirt overhandigd en mocht hij even voetballen in de kleedkamer van PSV 1. Tijdens de training van het eerste keek hij zijn ogen uit. Na afloop heeft hij ook veel handtekeningen gescoord. Darman heeft erg genoten getuige het feit dat hij de hele dag met een glimlach rond liep.  

OldStars erg actief
De PSV ambassadeurs speelden een wedstrijden tegen de OldStars van Nuenen. Uiteindelijk wonnen de PSV’ers. Maar daar ging het niet om, het plezier was het belangrijkste. Wil je meer informatie over PSV Oldstars? Klik dan hier.

Harry Lubse On Tour
Oud PSV’er Harry Lubse is druk bezig met bezoeken af te leggen aan amateurverenigingen in heel de regio Eindhoven. Bij deze clubs komt hij een presentatie geven over het Walking Football. In mei wordt er een groot tweedaags Walking Football-toernooi georganiseerd. Tijdens de presentatie vertelt Lubse daar uitgebreid over. 

Selectierondes PSV 6vs6 Cup van start
Ruim vijfhonderd kinderen hebben zich opgegeven voor de selectierondes van de PSV 6vs6 Cup. Op verschillende locaties in Eindhoven zullen zij proberen zich te kwalificeren voor de stadsfinale. Teams kunnen zich afgezien van de resultaten ook op een andere manier plaatsen voor die stadsfinale. Benieuwd hoe dat zit? Lees dan dit artikel.

Speeltuin De Viking klaar voor nieuw seizoen
Een van de teams van PSV United heeft meegeholpen speeltuin De Viking in Gelddrop schoon te maken. Binnenkort start het nieuwe seizoen voor de speeltuin en zo is alles weer netjes schoon. Op deze manier kunnen de kinderen weer heerlijk spelen.

Hoe ziet een politiebureau er van binnen uit?
Het Bennekel United van PSV United nam in maart een kijkje op het politiebureau. Ze kregen van alles te zien en het was een leerzame ochtend voor het team. Wil je weten wat PSV United precies inhoudt? Op deze pagina lees je alles over dit project.

Altijd proberen school af te maken
Twintig jongeren van middelbare school Helder kregen van de PSV Foundation een workshop. Hierin stond centraal dat het belangrijk is je school af te maken. Ook al zijn er vervelende situaties in de privé of schoolsfeer. De leerlingen waren erg enthousiast en hebben er veel van geleerd. Nieuwsgierig wat het PSV Jongerenteam allemaal doet. Hier vind je een duidelijk overzicht.