PSV Foundation start activiteiten op Academy op

Artikel
PSV Foundation start activiteiten op Academy op

PSV Foundation start komende week haar maatschappelijke activiteiten op de PSV Foundation Academy weer op. Vanaf 13 mei zijn kinderen tot en met 12 jaar uit de wijk Tongelre weer welkom op het complex van de foundation.

De hervatting van de activiteiten op de PSV Foundation Academy is vooralsnog uitsluitend voor bovengenoemde groep. De gemeente Eindhoven heeft het sportaanbod voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar verruimd. Op deze pagina is het gehele sportaanbod in de gemeente te vinden.

Dit biedt PSV Foundation aan
Elke woensdag en donderdagmiddag worden er in samenwerking met Dynamo Jeugdwerk voetbal- en/of sportactiviteiten aangeboden op de PSV Foundation Academy. Kinderen uit Tongelre zijn van harte welkom om te komen sporten. Winnen is niet belangrijk. Plezier staat voorop. Als je meedoet aan de activiteiten vraagt de foundation rekening te houden met onderstaande regels.

  1. Trek sportieve kleding aan! Doe dit thuis want omkleden op locatie is niet mogelijk

  2. Bij warm weer raden we je aan om een flesje water mee te nemen

  3. We volgen de spelregels vanuit het RIVM om weer veilig samen te sporten

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is verplicht en kan door een e-mail te sturen naar psvfoundation@psv.nl. Je aanmelding moet tenminste 1 dag voor de start van de activiteit binnen zijn. Vermeld je naam, leeftijd, naam van de ouder of voogd en je telefoonnummer in de mail.

https://twitter.com/EindhovenSport/status/1256505202389266434