PSV Foundation Run op 26 mei

Artikel
PSV Foundation Run op 26 mei

Op zondag 26 mei vindt de PSV Foundation Run plaats. Een speciaal hardloop-event voor PSV-fans en iedereen die sportief bezig wil zijn. Je rent langs en door het Philips Stadion, PSV-laan, Strijp-S en De Herdgang. Tegelijkertijd zamel je ook nog eens geld in voor de PSV Foundation.

Afstanden
De PSV Foundation Run is een evenement voor jong en oud. Naast de vijf kilometer run staat er dit jaar een tien kilometer run op het programma met een vlak en snel parcours, duidelijke kilometeraanduiding en tijdregistratie. De vijf kilometer start om 11.15 uur en de tien kilometer om 12.15 uur. Beide afstanden starten en finishen in het sfeervolle Philips Stadion. Het inschrijfgeld voor de vijf kilometer en tien kilometer bedraagt € 15,-.

Phoxy Kids Run
Speciaal voor de jongste PSV-fans organiseert Phoxy de Phoxy Kids Run, een evenement voor de hele familie. Een speciale route van anderhalve kilometer rondom en door het Philips Stadion. Kinderen vanaf drie jaar kunnen zich samen met hun papa’s en mama’s inschrijven. De Phoxy Kids Run start om 10.15 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,50.

Schrijf je in

PSV Foundation
De PSV Foundation wil verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en een gevoel van trots creëren in de regio Eindhoven en omstreken. Het doel van de stichting is het aanmoedigen en ondersteunen van iedereen die deelgenoot is van een van de talloze programma’s, zoals PSV OldStars, PSV+, wensverzoeken, PSV Amputatievoetbal, FAN of the Match en meer. Met de PSV Foundation Run wordt geld ingezameld om het FAN of the Match-programma te kunnen realiseren. In april 2019 is dat programma uitgebreid met de AV1 robot. Door de robot is het mogelijk om vanuit het ziekbed aanwezig te zijn in het Philips Stadion.