Prachtbedrag voor Spieren voor Spieren

Artikel
Prachtbedrag voor Spieren voor Spieren

Maatschappelijk Partner Spieren voor Spieren heeft rond het bekertreffen tussen PSV en RKC Waalwijk een bedrag van € 18.000 ontvangen.

Jaarlijkse traditie  
Algemeen directeur Toon Gerbrands overhandigde in de rust van het duel een cheque van € 18.000 aan Minke Booij, directeur van de stichting. Jaarlijks staat een wedstrijd van PSV in het teken van de maatschappelijk partner van de club. Ditmaal is dat PSV - RKC. Per verkocht kaartje doneert PSV een euro aan Spieren voor Spieren.

Zeldzaam     
Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte. Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Met partners, met sportieve acties en evenementen én met de inzet van topsport- en kind ambassadeurs wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. Maar ook aan hulpmiddelen en mooie evenementen die een beetje geluk brengen voor kinderen met een spierziekte en hun gezinnen. Zelf doneren? Dat kan via onderstaande button.  

Doneer op de PSV-pagina