Mark van Bommel bezoekt PSV OldStars

Artikel
Mark van Bommel bezoekt PSV OldStars

Sinds januari 2017 zijn de maatschappelijke activiteiten van PSV ondergebracht in de PSV Foundation. De PSV Foundation wil verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en een gevoel van trots creëren. Eens in de twee weken maakt de redactie een rondje langs de velden.

Van Bommel bij OldStars
In de interlandperiode nam hoofdcoach Mark van Bommel de tijd een rondje langs verschillende PSV-velden te maken. Zo kwam hij ook kijken bij en maakte hij een praatje met de PSV OldStars. Daarnaast speelden de oude krijgers een interlandwedstrijd tegen het Moluks team. Dit gebeurde op een toernooi in Amsterdam.

PSV+ wederom uitgebreid
Het leefstijlprogramma dat de PSV Foundation aanbiedt voor bedrijven is een succesvolle formule. Na ASML en Structon heeft nu ook coöperatie DELA zich bij PSV+ aangesloten. Veronique Klaassen (directeur P&O) van de DELA: “Bij coöperatie DELA geloven wij vooral dat we er zijn voor elkaar. Met dit programma bieden we niet alleen hulp aan onze collega’s, maar steunen we via de PSV Foundation projecten die een goede leefstijl bevorderen. Daar dragen wij graag aan bij.”

Eurofit
Sportcoach Harm Oppers heeft in de Johan Cruyff Arena voor zo’n vierhonderd onderzoekers van over de hele wereld een presentatie gegeven over het project Eurofit. Het enthousiasme spatte ervan af bij de onderzoekers en de formule om aan je eigen leefstijl te werken in het stadion van jouw favoriete club, zoals bij PSV, bleek wederom te werken.

EFDN
PSV Foundation coördinatoren Patrick van de Voort en Freek Biemans waren vertegenwoordigt bij het 11th EFDN-conferentie. Daar werd kennis uitgewisseld op en voor maatschappelijke projecten voor de BVO’s uit heel Europa.

Bied op shirts PSV - FC Barcelona
Van Voetbal International tot El Mexicano. De afgelopen dagen maakten bijna alle grote media uit Nederland en Mexico melding van de shirtveiling ten behoeve van de PSV Foundation. Wil jij een uniek stukje PSV-historie bemachtigen? Bied hier mee op de shirts van Luuk de Jong, Hirving Lozano en Jeroen Zoet. De veiling loopt nog tot komende zondag, 21.00 uur.