Lammers en Rosario feliciteren Wijksteunpunt

Artikel
Lammers en Rosario feliciteren Wijksteunpunt

Wijksteunpunt PSV bestaat woensdag op de kop af vijf jaar. Sam Lammers en Pablo Rosario van verrasten de cliënten en overhandigden hen een schilderij met daarin een PSV-shirt met alle handtekeningen van de spelers. Een cadeau waar de cliënten een mooie plek voor zullen zoeken.

Succes
Lammers en Rosario namen plaats aan tafel en gingen in gesprek met een aantal cliënten. Zo legde iemand uit wat de werkzaamheden zijn van het Wijksteunpunt en dat werd goed ontvangen bij de twee spelers. De cliënten werden met de spelers op de gevoelige plaat vastgelegd en vervolgens werd er een groepsfoto gemaakt bij het veld in het Philips Stadion. Tot slot wenste iedereen de twee mannen veel succes voor de wedstrijd tegen Ajax van komende zondag.

Uniek     
In 2013 opende Mister PSV Willy van der Kuijlen het Wijksteunpunt officieel namens PSV. Wijksteunpunt PSV, een initiatief van Lunet zorg en PSV, was destijds het eerste wijksteunpunt in een voetbalstadion. Het dient als een ontmoetingsplek voor cliënten van Lunet zorg, maar is ook toegankelijk voor alle andere belangstellenden en is te vinden bij ingang 29 van het Philips Stadion. Buurtbewoners en cliënten van verschillende zorginstellingen kunnen er terecht voor een zinvolle dagbesteding. Cliënten doen er bijvoorbeeld werkzaamheden voor PSV en de buurt. Ze wieden onkruid, helpen met het versturen van post en maken schoon in de wijk.

Meer over het wijksteunpunt lees je in dit verslag op PSV.nl/Foundation.