Dit deed de Foundation in juni

Artikel
Dit deed de Foundation in juni

PSV Foundation staat midden in de samenleving. Voor Eindhoven en de regio organiseert het verschillende initiatieven om die samenleving een stukje mooier te maken. Een overzicht van de activiteiten in de maand juni lees je hier.

PSV Summerdays groot succes  
Iedere woensdag en donderdagmiddag in juni werden er op de PSV Foundation Academy voetbal- en/of sportactiviteiten. De middagen werden georganiseerd in samenwerking met Dynamo Jeugdwerk. Zo’n 350 kinderen t/m 12 jaar uit Tongelre hebben deelgenomen aan verschillende sporten als voetbal, trefbal, bubbelbal en hockey.

Bied of vraag hulp via PSVvoorelkaar.nl
Kun jij wel wat hulp gebruiken? Of wil je juist helpen? PSV Foundation zette op het hoogtepunt van de coronacrisis een platform op waar supporters hulp kunnen vragen of aanbieden. Op www.psvvoorelkaar.nl kun je die hulp blijven geven of nemen. In samenwerking met NLvoorelkaar heeft de club een hulpplatform ingericht waar vraag- en aanbod elkaar kunnen vinden.

PSV United
Voor de deelnemers van PSV United stond de afgelopen periode in het teken van de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. PSV Foundation vindt het belangrijk dat ouders en/of verzorgers op de juiste manier geïnformeerd worden over de activiteiten en weten wat ze kunnen verwachten van het voetbalseizoen. Iedereen ontvangt een tas met onder andere een PSV Foundation Magazine en PSV United informatieblad.