Deze mensen leggen jouw PSV-vlaggen klaar

Artikel
Deze mensen leggen jouw PSV-vlaggen klaar

Sinds januari 2017 zijn de maatschappelijke activiteiten van PSV ondergebracht in de PSV Foundation. De PSV Foundation wil verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en een gevoel van trots creëren. Eens in de twee weken maakt de redactie een rondje langs de velden.

Vlaggen PSV OldStars 
Zo af en toe krijgt PSV de vraag wie die vlaggen voor sfeeracties toch klaarlegt? Nou doen de PSV Oldstars naast het spelen van toernooien ook vrijwilligerswerk voor PSV. Vijftien OldStars zorgden ervoor dat iedere supporter voor de UEFA Champions Leaguewedstrijd PSV - Tottenham Hotspur een vlaggetje op zijn of haar stoel vond. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel bij de OldStars en dat kwam goed van pas, want omgerekend legden ze per persoon meer dan tweeduizend vlaggen klaar.

PSV United: Halloweenparty
PSV United staat niet alleen in het teken van persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers, ook is het belangrijk om de wijk wat aangenamer te maken. De teams van Mensfort United deelden daarom afgelopen week onder winterse omstandigheden flyers van een Halloweenparty uit.

Playing for Succes-kinderen wapperen     
Over de Champions League gesproken. Voor iedere wedstrijd wappert het logo van het toernooi tijdens de hymne. Bij de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur waren 25 kinderen van Playing for Succes uitgekozen om de vlag te wapperen.

Koffie voor bezoekers Dutch Design  
Wijksteunpunt PSV is een arbeidsmatige dagbestedingslocatie en ontmoetingsplek in het Philips Stadion. Bedoeld voor cliënten van Lunet zorg, maar ook voor cliënten van andere zorgaanbieders. Tijdens de Dutch Design Week deelden enkele cliënten koffie, koekjes en cake uit aan de vele gasten die Eindhoven aandeden. Normaliter zorgt het Wijksteunpunt o.a. voor schoonmaakwerkzaamheden voor, tijdens en na de wedstrijd in en rondom het Philips Stadion.