DELA voegt zich bij PSV+

Artikel
DELA voegt zich bij PSV+

Na succesvolle ervaringen van andere bedrijven gaat de PSV Foundation ook personeelsleden van coöperatie DELA de kans bieden om op een laagdrempelige manier je leefstijl te veranderen middels het leefstijlprogramma PSV+. Daarvoor hebben beide partijen maandag een samenwerkingsovereenkomst getekend.

‘Dit past zó bij ons’
Het leefstijlprogramma van twaalf bijeenkomsten wordt reeds met veel succes aangeboden aan personeelsleden van ASML en Strukton Worksphere. Tijdens het programma worden deelnemers bewust gemaakt van hun beweeg-, voeding- en ontspanningspatroon en wat daarin verbeterd kan worden. De trainingen en bijeenkomsten vinden plaats in en rond het Philips Stadion in Eindhoven. “Als werkgever vinden we het belangrijk dat onze medewerkers aan hun vitaliteit werken”, vertelt Véronique Klaassen, directeur P&O bij DELA. “Maar bij coöperatie DELA geloven wij vooral dat we er zijn voor elkaar. Met dit programma bieden we niet alleen hulp aan onze collega’s, maar steunen we via de PSV Foundation projecten die een goede leefstijl bevorderen. Daar dragen wij graag aan bij.”

Interesse?    
Bedrijven in de regio Eindhoven die interesse hebben om het programma ook aan haar personeel aan te gaan bieden kunnen vrijblijvend contact opnemen met Patrick van de Voort, Coördinator van de PSV Foundation. Bij dit programma ontvangen deelnemers een PSV-trainingsshirt, beweegmonitor Neo health Go en een praktisch werkboek dat kan helpen om doelen te bereiken.