Cody Gakpo freestylet met PSV United

Artikel
Cody Gakpo freestylet met PSV United

De PSV Foundation staat midden in de samenleving. Voor Eindhoven en de regio organiseert het verschillende initiatieven om die samenleving een stukje mooier te maken. Een overzicht van de activiteiten in de maand april lees je hier.

Nieuwe locatie Playing for Success
Het project Playing for Success van de PSV Foundation heeft zich uitgebreid naar een nieuwe WOW-locatie. Naast het Philips Stadion is per heden ook het Parktheater het decor van dit project. Bij het concept is het de bedoeling dat de ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren vergroot worden. De wowfactor zorgt ervoor dat kinderen op een bijzondere plek werken aan persoonlijke leerdoelen en daar draagt de PSV Foundation al jaren haar steentje aan bij.

Werknemers bewust van gezonde leefstijl
Voor werknemers van Strukton, Dela, PSV, ASML en Tongelre Fit stond deze maand de laatste bijeenkomst op het programma. Daarmee rondde zij het programma van PSV+ af. Dit programma is speciaal bedoeld voor werknemers van bedrijven. Er wordt geprobeerd een positieve en levenslange verandering te weeg te brengen op het gebied van leefstijl. Inmiddels is een nieuwe lichting van werknemers van bovenstaande bedrijven begonnen met PSV+. Ben je zelf nieuwsgierig geworden naar PSV+? Neem dan hier een kijkje. 

Wedstrijd in teken PSV Foundation
De wedstrijd PSV - PEC Zwolle op 4 april stond helemaal in het teken van de PSV Foundation. Zo was Natan the Fan of the Match. Normaal zijn de kinderen dan aanwezig in het stadion. Echter kon Natan door zijn ziekte niet naar het stadion komen. Dankzij de robot kon hij toch mee het veld oplopen. Luuk de Jong nam de robot mee het veld op waardoor het leek voor Natan alsof hij in het stadion was. Ook maakte Mark van Bommel nog een praatje met hem via de robot. 

Freestylen met Cody Gakpo  
Kinderen die deelnemen aan PSV United hebben gefreestyled met PSV-speler Cody Gakpo. Zij waren erg enthousiast en vonden het leuk om te doen. De deelnemende kinderen krijgen bij PSV United bepaalde trainingen. Deze zijn bedoeld om de kinderen bewust te maken van verantwoordelijkheden en stimuleert ze daarbij hun gestelde doelen te bereiken. Op deze pagina vind je meer informatie over PSV United.

Sportochtend basisschool De Driesprong
Op de PSV Foundation Academy stond er voor leerlingen van basisschool De Driesprong uit Eindhoven een sportieve ochtend op het programma. Na een hele ochtend druk bewegen, begon voor de leerlingen de meivakantie. Een mooi begin van de vakantie dus.