Bosch Security Systems sluit zich aan bij PSV+

Artikel
Bosch Security Systems sluit zich aan bij PSV+

De PSV Foundation voegt een nieuw bedrijf toe aan het programma PSV+. Personeelsleden van Bosch Security Systems B.V. worden de kans geboden om op een laagdrempelige manier hun leefstijl te veranderen middels het leefstijlprogramma PSV+. Daarvoor hebben beide partijen dinsdag een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Succes
Het leefstijlprogramma van twaalf bijeenkomsten wordt al bij vier andere grote bedrijven uit de regio aangeboden. Het past volledig in de rol die PSV in de regio Brainport wil spelen op basis van vitaliteit en gezondheid. Momenteel maken personeelsleden van DAF Trucks, ASML, Coöperatie DELA en Strukton Worksphere al gebruik van PSV+.

Bewust
Tijdens het programma worden deelnemers bewust gemaakt van hun beweeg-, voeding- en ontspanningspatroon en wat daarin verbeterd kan worden. De trainingen en bijeenkomsten vinden plaats in en rond het Philips Stadion in Eindhoven. "Wij zijn ervan overtuigd dat investeren in duurzame vitaliteit bijdraagt aan de veerkracht van onze medewerkers. Naast onze succesvolle technische samenwerking, zijn we blij in PSV nu ook een partner gevonden te hebben voor ons vitaliteitsprogramma", aldus Johan Jubbega van het bedrijf.

Ook Interesse?      
Bedrijven in de regio Eindhoven die interesse hebben om het programma ook aan haar personeel aan te gaan bieden kunnen vrijblijvend contact opnemen met Patrick van de Voort, Coördinator van de PSV Foundation. Bij dit programma ontvangen deelnemers een PSV-trainingsshirt, beweegmonitor Neo health Go en een praktisch werkboek dat kan helpen om doelen te bereiken.