Bootcamp in het Philips Stadion!

Artikel
Bootcamp in het Philips Stadion!

PSV Foundation lanceert een nieuw en uniek concept: Stadion Bootcamp. Bootcampen op de mooiste sportlocatie van Eindhoven: het Philips Stadion. Schrijf je in en doe mee!

Programma 
Om je hoofd leeg te maken, energie op te doen en geheel fit de week door te komen, nodigt de PSV Foundation je uit voor een bootcamptraining in het Philips Stadion. De Stadion Bootcamp brengt je in de gelegenheid om op een laagdrempelige manier, in groepsverband in een unieke omgeving te werken aan een beter lichaam. Tijdens de bootcamp doe je aan intervaltrainingen, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittrainingen waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van de middelen in en rondom het stadion zoals de tribunes, PSV-kleedkamer, trappen en stoeltjes.

Bij de trainingen ligt de focus uiteraard op plezier maar tevens ook op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De trainingen zijn geschikt vanaf 18 jaar en er wordt rekening gehouden met ieders niveau.

Koop een rittenkaart
De bootcamps vinden plaats iedere week op maandag van 19.15 tot 20.15 uur. Om deel te nemen aan de bootcamptraining heb je een rittenkaart nodig. Een kaart kost € 85,- en is twaalf weken geldig. Met deze kaart kun je deelnemen aan tien lessen. Per les betaal je dus € 8,50. Via onderstaande knop koop je eenmalig een e-ticket. Neem deze mee naar je eerste les en overhandig deze aan de bootcamp-instructeur.

Voordelen  
De voordelen van een rittenkaart zijn dat je geen inschrijfgeld betaalt, je hebt geen contract of abonnement, geen opzegtermijn en geen incasso.