Belangstelling groot voor PSV Amputatievoetbal

Artikel
Belangstelling groot voor PSV Amputatievoetbal

Onder grote belangstelling vond woensdagavond de eerste training van PSV Amputatievoetbal plaats. Op de PSV Foundation Academy trainde het nationale team samen met anderen die zich eerder aanmeldden voor de sport, die mede dankzij PSV meer aandacht hoopt te krijgen. Sinds dit jaar steunt PSV en PSV Foundation het nationale team van Stichting Amputatie Voetbalteam Nederland.

Nationaal team
De (nationale) voetbalploeg voor mensen die willen voetballen ondanks een amputatie traint elke zondagochtend in Utrecht en elke eerste woensdagavond van de maand op de PSV Foundation Academy in Eindhoven. Gisteren was de eerste keer dat de delegatie bij elkaar kwam in Eindhoven. Daar vonden zij niet enkel afgevaardigden van PSV, maar ook een arsenaal aan mediateams. Onder meer Hart van Nederland, Wakker Nederland en Omroep Brabant waren op de training afgekomen.

Wekelijkse trainingen
Naast de focus op het nationale team, investeert de PSV Foundation ook in de breedte van de sport. GeĆÆnteresseerden kunnen zich via onderstaande button aanmelden voor een wekelijkse training. Deze vindt elke woensdag plaats van 18.00 tot 19.30 uur op de PSV Foundation Academy.

Aanmelden kan hier