VriendenLoterij Maatschappelijk Partner PSV & PSV Foundation

Artikel
VriendenLoterij Maatschappelijk Partner PSV & PSV Foundation

De VriendenLoterij is per direct Maatschappelijk Partner van PSV Foundation. Supporters die voor PSV meespelen met VriendenLoterij Bingo zamelen hierdoor automatisch geld in voor de stichting die zich namens PSV inzet voor maatschappelijke programma’s in de Brainport-samenleving.

Steunen
De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen in Nederland die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Supporters van PSV steunen de club door mee te spelen met VriendenLoterij Bingo. Van ieder verkocht lot gaat minimaal 40% naar de PSV Foundation en de jeugdopleiding van de club. In totaal is er sinds de start van de samenwerking, dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij, ruim 3,7 miljoen euro bij elkaar gespeeld voor PSV.

Extra investeringen in maatschappelijke projecten
Binnen de jeugdopleiding wordt dit geld onder andere besteed aan scholing van jeugdspelers zodat kinderen naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle kinderen stromen door naar het betaalde voetbal. PSV Foundation kan dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij extra investeren in de ontwikkeling van maatschappelijke programma’s zoals PSV Amputatievoetbal of PSV OldStars.

Prijzen
Wanneer je meespeelt met VriendenLoterij Bingo voor PSV, maak je iedere week kans op € 100.000,- of een van de gemiddeld 80.000 andere prijzen in de wekelijkse Bingotrekking. Bovendien maak je kans op fantastische voetbalprijzen zoals een meet-and-greet met de PSV-selectie, Seizoen Club Cards en PSV-tickets.