lid worden

De Phoxy Club is er voor alle kinderen die zijn geboren voor PSV. Het is onze missie om het clubgevoel van iedere PSV-fan tot bloei te laten komen. Van de allerkleinsten tot ons oudste lid en iedereen daar tussenin. Alleen zo groeit ieder lid uit tot groot PSV-supporter.

Het lidmaatschap
Na inschrijving ontvangen leden een welkomstcadeau. Gedurende het seizoen hebben zij toegang tot exclusieve PSV-evenementen, 10% korting in de PSV FANstore en voorrang op wedstrijdtickets. Iedere drie maanden stuurt Phoxy een passend cadeautje op naar de leden tot 3 jaar. Leden vanaf 3 jaar ontvangen ieder kwartaal het Phoxy Magazine, een seizoencadeau en een verjaardagscadeau. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de lidmaatschappen.

Inschrijven
Vul onderstaand formulier in om een nieuw lid aan te melden en samen te profiteren van alle voordelen die bij het lidmaatschap horen. Wil je het lidmaatschap voor een seizoen cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel het cadeaupakket online.

Gegevens van het nieuwe lid

De Phoxy Club is speciaal voor supporters van 0 tot en met 6 jaar en FC PSV is voor supporters van 7 tot 16 jaar.

Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.

Een lidmaatschap kost €25 per seizoen en loopt tot 30 juni 2024. 

 
Bekijk hier de algemene voorwaarden

PSV neemt het in de groepsfase van de UEFA Champions League op tegen Sevilla FC, RC Lens en Arsenal FC. Leden van de FANclub bestellen met voorrang tickets voor één van de drie thuiswedstrijden.

Wil jij als eerste jouw tickets scoren? Meld je vóór vrijdag 15 september aan om te profiteren van deze voorrangverkoop.

Na betaling wordt je aanvraag zo snel mogelijk verwerkt. Binnen enkele werkdagen ontvang je het lidnummer waarmee je kunt profiteren van de voordelen van het lidmaatschap. Het welkomstpakket wordt binnen tien werkdagen opgestuurd.