Lid worden

De Phoxy Club is er voor alle kinderen die zijn geboren voor PSV. Het is onze missie om het clubgevoel van iedere PSV-fan tot bloei te laten komen. Van de allerkleinsten tot ons oudste lid en iedereen daar tussenin. Alleen zo groeit ieder lid uit tot groot PSV-supporter.

Half-seizoen tarief
Een volledig lidmaatschap van de Phoxy Club kost € 25,- per seizoen en loopt van 1 juli t/m 30 juni. Maak daarom nu gebruik van het half-seizoen tarief en word lid voor €12,50 tot eind seizoen!

Het lidmaatschap
Leden tot 3 jaar oud ontvangen een welkomstcadeau en krijgen iedere drie maanden een passend cadeautje van Phoxy thuisgestuurd. Vanaf 3 jaar ontvangen leden naast het welkomstcadeau een seizoen- én verjaardagscadeau en krijgen zij ieder kwartaal het Phoxy Magazine thuisgestuurd. Alle leden hebben toegang tot exclusieve PSV-evenementen, 10% korting in de PSV FANstore en voorrang op wedstrijdtickets. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de lidmaatschappen.

Inschrijven
Vul onderstaand formulier in om een nieuw lid aan te melden en samen te profiteren van alle voordelen die bij het lidmaatschap horen. Wil je het lidmaatschap voor een seizoen cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel online een cadeaukaart.

Gegevens van het nieuwe lid
De Phoxy Club is voor supporters van 0 tot en met 6 jaar. FC PSV is speciaal voor supporters van 7 tot en met 14 jaar. Voor supporters met een verstandelijke beperking worden uitzonderingen gemaakt. Neem daarvoor telefonisch contact op via telefoonnummer 040 2505 505 (optie 4).
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.
Een lidmaatschap kost €12,50 tot het einde van het seizoen. 
 
Bekijk hier de algemene voorwaarden