sla over

Leden van de Phoxy Club zijn ieder seizoen welkom bij een uniek evenement met leeftijdsgenoten.

Phoxy Stadiontour (geboren tussen 1 juli 2019 en 30 juni 2020) 
Tijdens de Phoxy Stadiontour zien leden de mooiste plekken van het Philips Stadion, heel bijzonder! Ze mogen bijvoorbeeld een kijkje nemen in de kleedkamer en plaatsnemen in de dug-out. En op al die plekken worden leuke opdrachten uitgevoerd.

Phoxy Voetbaltraining (geboren tussen 1 juli 2018 en 30 juni 2019) 
Leden die dit seizoen vijf jaar oud worden, zijn welkom bij een voetbaltraining met Phoxy. De training vindt plaats op dezelfde trainingsvelden als waar veel PSV-spelers groot zijn geworden: PSV Campus de Herdgang!

Phoxy Wedstrijdbezoek (geboren tussen 1 juli 2017 en 30 juni 2018)
Alle leden die dit seizoen zes jaar worden ontvangen twee gratis kaarten voor een thuiswedstrijd van PSV in het Philips Stadion. Vanaf de Family Corner zien leden - sommigen misschien wel voor het eerst - de spelers van PSV schitteren op het veld.

Phoxy Dagje Uit
Naast bovenstaande evenementen neemt Phoxy leden eens per seizoen mee op een dagje uit, bijvoorbeeld naar een speeltuin of trampolinepark.

Wil jij samen met een jonge PSV-fan naar een evenement van de Phoxy Club? Meld hem of haar dan aan! Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni (een seizoenjaar). Instappen kan op ieder moment.

Direct aanmelden