sla over

Leden van de Phoxy Club zijn ieder seizoen welkom bij een uniek evenement met leeftijdsgenoten.

Phoxy Mini Club (3 jaar)
Knutselen, dansen, schminken en voetballen. Dat zijn een paar van de vele activiteiten die leden kunnen doen tijdens de Phoxy Mini Club in het Philips Stadion. Samen met Phoxy natuurlijk!

Phoxy Stadiontour (4 jaar) 
Tijdens de Phoxy Stadiontour zien leden de mooiste plekken van het Philips Stadion, heel bijzonder! Ze mogen bijvoorbeeld een kijkje nemen in de kleedkamer en plaatsnemen in de dug-out. En op al die plekken worden leuke opdrachten uitgevoerd.

Phoxy Voetbaltraining (5 jaar) 
Leden van vijf jaar oud zijn welkom bij een voetbaltraining met Phoxy. De training vindt plaats op dezelfde trainingsvelden als waar veel PSV-spelers groot zijn geworden: PSV Campus de Herdgang!

Phoxy Wedstrijdbezoek (6 jaar)
Zesjarige leden ontvangen twee gratis kaarten voor een thuiswedstrijd van PSV in het Philips Stadion. Vanaf de Family Corner zien leden - sommigen misschien wel voor het eerst - de spelers van PSV schitteren op het veld.

Wil jij samen met een jonge PSV-fan naar een evenement van de Phoxy Club? Meld hem of haar dan aan! Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni (een seizoenjaar). Instappen kan op ieder moment.

Direct aanmelden