sla over

Leden van de Phoxy Club ontvangen ieder seizoen tweemaal een uitnodiging voor een uniek evenement met leeftijdsgenoten.

Phoxy Babyfoto (geboren op of na 1 juli 2022) 
Het heilige gras in het Philips Stadion betreden én samen met Phoxy op de foto. Een droom voor iedere PSV-supporter met kinderen! Bovendien kunnen jonge gezinnen ook een kijkje nemen in de PSV-kleedkamer en samen op de foto in de dug-out.

Phoxy Peutervoetbal (geboren tussen 1 juli 2021 en 30 juni 2022)
Een balletje trappen of gezellig samen overgooien... Jonge PSV-fans spelen natuurlijk graag met een bal. Phoxy nodigt ze daarom uit voor Phoxy Peutervoetbal. Tijdens dit evenement maken kinderen samen met papa, mama, opa of oma spelenderwijs kennis met voetbal in het Philips Stadion!

Phoxy Mini Club (geboren tussen 1 juli 2020 en 30 juni 2021)
Knutselen, dansen, schminken en voetballen. Dat zijn een paar van de vele activiteiten die leden kunnen doen tijdens de Phoxy Mini Club in het Philips Stadion. Samen met Phoxy natuurlijk!

Phoxy Dagje Uit
Naast bovenstaande evenementen neemt Phoxy leden eens per seizoen mee op een dagje uit, bijvoorbeeld naar een dieren- of speeltuin.

Wil jij samen met een jonge PSV-fan naar een evenement van de Phoxy Club? Meld hem of haar dan aan! Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni (een seizoenjaar). Instappen kan op ieder moment.

Direct aanmelden